Laprovittola, un any més de verd-i-negre

    0
    Laprovittola.jpg

    09/08/2018 – Ja és oficial. Nico Laprovittola ha renovat el seu compromís amb la Penya fins al 30 de juny del 2019 i seguirà dirigint la nau verd-i-negra la temporada vinent.

    09/08/2018 – Ja és oficial. Nico Laprovittola ha renovat el seu compromís amb la Penya fins al 30 de juny del 2019 i seguirà dirigint la nau verd-i-negra la temporada vinent. Una renovació clau per al Divina Joventut, que segueix confeccionant una plantilla il·lusionant, pendent de tancar també el retorn a l'Olímpic del pivot Marko Todorovic.

    Laprovittola, que va arribar a Badalona el gener passat cedit pel Zenit de Sant Petersburg, va ser un dels grans artífexs del gran final de temporada de la Penya, en què l’equip badaloní va aconseguir una ratxa de vuit triomfs en les darreres deu jornades de la Lliga ACB. El base argentí va fer uns números espectaculars, 16 punts i 7 assistències per partit, que el van convertir en el líder i referent indiscutible de l'equip. A més, va ser escollit en dues ocasions jugador de la jornada i MVP del mes de maig. Un cop acabada la temporada la seva continuïtat semblava complicada, però finalment, després de desvincular-se del Zenit, ha decidit seguir un any més a Badalona.