La Penya acarona el primer triomf a Copa; ratxa del Natzaret a Primera

0
    18

La primera victòria a Copa Catalunya s'ha quedat molt a prop. El Joventut Femení la va tenir a tocar davant el TGN Bàsquet però el partit es va decidir a la pròrroga a favor de les visitants (62-65).

El Joventut va dur les regnes del partit i va protagonitzar el primer parcial del partit (11-4). Abans del descans, el conjunt de Toni Madrid va portar el ritme del marcador amb un avantatge de cinc punts (32-27).

En el tercer període es va veure a un TGN Bàsquet amb més fluïdesa ofensiva. De fet, el conjunt lila va aconseguir un màxim avantatge de 7 punts després d'un triple d'Ejimeno i Laura Vilamajor (47-54) a l'equador del penúltim quart. Però les visitants es van diluir al final d'aquest període. Van estar cinc minuts sense anotar i això ho va aprofitar el Joventut per marcar un parcial de 12-0 i un marcador de 57-52 quan faltaven tres minuts pel final.

Les visitants van reaccionar i el partit va tenir un extra de cinc minuts (57-57). A la pròrroga, però, el TGN va sumar un parcial a favor de 5-12 que deixava a les badalonines molt a prop de la primera victòria de la temporada. Amb aquesta derrota, la Penya tanca d'aquesta manera el grup 1 de Copa Catalunya amb cap triomf, tres derrotes i dues jornades menys.

A Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret de Ricard Gómez va sumar la segona victòria de forma consecutiva després d'embutxacar-se el derbi. Les badalonines van superar el Femení Osona a domicili (47-50) i ja encadenen tres triomfs aquest curs (3/2). La Minguella va caure a Badalona davant el CB Prat (61-71) i l'equip dirigit per Carlos Esteve no acaba de trobar el camí que el pugui treure de les darrere posicions de la taula (1/5).

Una categoria per sota, el Círcol va sortir victoriós de la seva visita a L'Hospitalet davant el Collblanc (49-74) i deixa enrere el grup cuer de la classificació (2/4). La Unió Bàsquet Llefià no va poder superar l'Esplugues a Badalona (47-54), un dels equips capdavanters de la lliga i pateix la tercera derrota seguida (2/4).

A Tercera Catalana, el Sant Josep va esmicolar el Tiana (82-25), la UB Llefià va caure contra el Barberà (35-51), el Badalonès va perdre davant el Matadepera (48-78), el Joventut B es va sobreposar al Sant Cugat 64-54), la Minguella B va guanyar contra el Cabrera (59-43), el Natzaret B va sortir poderós d'Argentona (39-58) i el Círcol B va caure a Ripollet (53-45).