La ‘Llefi’ suma un punt; el Young Talent és més líder i el Lloreda agafa la directa

0
    30
    DSC09378.JPG

La Unificació Llefià ha tornat a anar a remolc per segona jornada consecutiva. El conjunt de Jordi Souto ha sumat un punt en la seva visita a Argentona, equip nouvingut al grup de Segona Catalana però que ni molt menys s'ha de considerar una 'Ventafocs'.

L'equip del Maresme s'ha avançat al minut 9 del matx gràcies a un gol d'Albert Coca (1-0). La 'Llefi', però, ha pogut igualar el partit al segon temps gràcies a una diana d'Eric Diez al minut 57. A més a més, quan restaven 17 minuts per la finalització del matx, Roldán ha estat expulsat i el conjunt roig-i-blanc ha finalitzat el partit amb deu homes. Aquest empat deixa la Llefià setena a la classificació amb 13 punts, a sis de la primera posició defensada per Mataró i Europa B.

El pròxim diumenge a les 12h, el CP Sarrià visitarà el Municipal de Badalona i la Llefià intentarà trencar una ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria.

Al grup 4 de Tercera Catalana, Young Talent i Lloreda són els equips badalonins més en forma. El conjunt de Ricardo Parra és més líder a la classificació després de remuntar a Calella amb gols de Joel i Cristian (1-2). Per la seva banda, el Lloreda de Carlos Rodríguez va golejar el Pla d'en Boet a Badalona amb dianes de Baby, Alejandro i Borja (3-1). El Pomar no va tenir la mateixa sort i va caure a Mataró contra el Rocafonda (2-1), així com el Pere Gol a domicili davant el Poble Sec (2-1).

A Quarta Catalana, grup 16, el Sistrells va igualar la seva jornada davant el Gòtic (1-1) i l'Àguila va caure a L'Hospitalet contra el Gornal B (2-1). Al grup 16 de la mateixa categoria, la UE Bufalà perd pistonada després de caure a casa contra l'Albirex Niigata Barcelona (1-2).