La Penya activa la defensa per vèncer el Sant Cugat (75-49)

0
    29
    IMG_5855.JPG

30/11/2015 – El júnior del FIATC Joventut arriba a l’aturada de la lliga amb deu victòries en 13 partits, després de guanyar a l’Olímpic aquest cap de setmana.

El FIATC Joventut mostraria dues cares ben diferents en la visita del Sant Cugat al Palau Olímpic. Els vallesans aprofitarien la passivitat defensiva verd-i-negra per dominar el primer parcial, però no podrien contenir la reacció protagonitzada per la Penya després del descans.

En un inici, el nivell d’intensitat del bloc de Dani Miret no seria l’idoni, fet que permetria al Sant Cugat encetar l’encontre amb un 3 a 8 que forçaria el temps mort de tècnic badaloní (3-8).

El FIATC Joventut continuaria patint per desactivar els atacs visitants fins al final del parcial (14-18) i necessitaria beneficiar-se del talent ofensiu de Pep Busquets i Arnau Parrado (cadet) per capgirar la situació al descans (35-31).

A la represa, la Penya podria fer net i mostrar una versió molt més consistent als dos cantons de la pista. En defensa, el conjunt verd-i-negre faria un clar pas endavant (47-40), sentenciant el partit amb un 28 a 9 final que no donaria cap opció al Sant Cugat (75-49).

Alex Galán (14 punts) i Nenad Dimitrijevic (14 punts, 10 assistències, 5 recuperacions i 20 de valoració) brillarien amb llum pròpia durant l’últim quart del duel. El base macedoni anotaria quatre triples, convertint-se en el principal referent del FIATC Joventut al llarg dels darrers minuts.

A banda del triomf, la millor notícia per la Penya seria la tornada a les pistes de Quim Salvans. El júnior verd-i-negre, segon a la lliga (10/3), arriba a l’aturada de la competició a dos triomfs d’un Barça (12/0) que encara té un partit pendent.