Mireia Belmonte es proclama reina dels nacionals

  0
  CU5O1v1WoAAagDM.jpg

  29/11/2015 – La nedadora badalonina guanya les sis proves del campionat d’Espanya on estava inscrita, deixant definitivament enrere les lesions a les espatlles.

   

  Els nacionals d’hivern de piscina curta celebrats a la localitat de Gijón durant aquest cap de setmana han tingut una clara protagonista. Mireia Belmonte ha demostrat amb escreix que és la reina de la natació espanyola, dominant la competició amb sis victòries incontestables.

   

  La nedadora badalonina encetaria els nacionals organitzats pel club Santa Olaya amb un triomf en la prova dels 1.500 lliures. Dissabte, la doble medallista olímpica pujaria a l’esglaó més alt de podi tres vegades més, recollint l’or en les disciplines dels 200 papallona, els 400 estils i els 400 metres lliures.

   

  Arrodonint el campionat d’Espanya de forma magistral, la plusmarquista mundial tancaria la jornada de diumenge amb dues victòries finals: or en els 200 estils i els 800 metres lliures. 

   

  Amb només 25 anys, Mireia Belmonte ha acumulat al llarg de la seva carrera esportiva 97 títols nacionals. Després d’una llarga concentració en altura, ara la nedadora de Badalona es prepararà per participar a l’Amsterdam Swim Cup (10-13 de desembre), competició en piscina llarga.