La Penya busca el seu Biyombo

  0
  seydou abobacar.jpg

  28/08/2012

  La Penya ha fitxat Seydou Aboubacar, un nigeriano de 2,10 i 18 anys que anirà cedit al Prat. Aboubacar provè del Pas Piélagos càntabre amb el que ha jugat al júnior i a la lliga EBA.

  La Penya ha fitxat Seydou Aboubacar, un jugador nigeriano de 2,10 i 18 anys, que jugarà al Prat. Aboubacar prové del Pas Piélagos càntabre amb el que ha jugat a l'equip júnior, al de primera autonòmica i al de la lliga EBA, en la que ha disputat 11 partits amb una mitjana 2,7 punts i 2 rebots en 8 minuts de joc.

  El nigeriano va arribar fa dues temporades al Pas Piélagos de la mà de l'exjugador ACB, Ricardo Gonzalez, que es un contacte entre jugadors africans i clubs espanyols. Tot i això, Aboubacar només ha pogut jugar des d'aquest gener perquè estava esperant el transfer de la FIBA que l'autoritzés competir.

  Sense que el seu nom destaqués entre els millors de la lliga EBA, tampoc va poder participar al campionat d'Espanya júnior, un bon aparador. El seu equip va perdre la final del campionat de Cantàbria contra el Medio Cudeyo, i la federació càntabre només envia un equip al campionat d'Espanya.

  Com va passar amb l'NBA, Bismack Biyombo, quan jugava al filial del Fuenlabrada de Maldonado, el tècnic de Sant Adrià tornarà a tenir controlat un jove jugador interior africà. Abans però, Aboubacar haurà de millorar en molts conceptes del joc d'equip i en la gestió de les faltes. Ha acabat molts partits de la lliga EBA eliminat. Un d'ells, en només 5 minuts a pista.