La Penya es conjura per aturar l’Estudiantes més ofensiu

  0
  carl english estudiantes.JPG

  21/12/2012
  Els col·legials són el 3r millor equip de la competició i tenen 4 jugadors que promitgen més de 10 punts per partit

  Fa tot just 7 mesos l'Estudiantes culminava la passada temporada amb una última derrota, davant la seva afició, que l'enviava a la LEB.
  La crisi del bàsquet el va beneficiar i ara, en una nova temporada a l'ACB, ha aprofitat la segona oportunitat per fer un joc ràpid i alegre que diverteix als aficionats.

  Els col·legials són el 3r millor atac de la competició (81,6 punts per partit) només per darrere del Madrid i el Baskonia.
  El poker d'asos format per Granger, English, Kirksay i Gabriel condueix la nau a tota velocitat i tots 4 superen la desena de punts i valoració. "Té molts punts a les seves mans" assenyala Oliver, "anotadors i jugadors que juguen al pal baix però es poden obrir. Tenen moltes armes", ha aclarat el base.

  Segons Savané "el joc alegre de córrer amunt i avall ens beneficia als dos" i per aquest motiu "haurem de trobar els millors moments per fer-ho". El capità, Pere Tomàs, ha dit que l'equip "s'ho prendrà com una altre final" perquè "aquests són els partits de la nostra lliga, i aquí els hem de treure com sigui".

  Sithapa Savané serà sotmès demà al matí a diverses proves per veure l'abast de la lesió a l'abductor. En aquests casos, cal esperar 48 hores per poder fer les proves.