La Penya espera cobrar de Mercadona “en uns dos mesos”

  0
  33
  IMG_6057.JPG

  29/12/2015 – Durant la Junta d’Accionistes celebrada aquest vespre a l’Olímpic, Jordi Villacampa ha explicat que l’operació està molt a prop de concretar-se.

   

  L’habitual informe del president que cada any realitza Jordi Villacampa en les dues Juntes d’Accionistes organitzades pel Joventut SAD ha comptat amb una bona notícia, vinculada a la ja ‘eterna’ operació del Mercadona que la Penya espera concretar des de fa anys.

   

  Segons exposaria Villacampa, el termini per presentar-se i fer la subhasta a l’INCASÒL del terreny de Pomar expirava avui, 29 de novembre, a les 14h. Mercadona ha estat l’únic operador que s’hi ha presentat i, per tant, serà l’empresa que es quedarà el terreny.

   

  “Ara només falta concedir una última llicència per part de l’Ajuntament. Esperem poder cobrar en uns dos mesos”, relatava el president del FIATC Joventut durant la Junta d’Accionistes.

   

  L’operació del Mercadona suposa per la Penya un ingrés de prop d'un milió d’euros, suma que servirà per poder arribar a un acord formal amb Hisenda per tal d’anar liquidant el deute que manté la SAD amb l’Agència Tributària (3.639.357,52 euros a 31 de juliol de 2015).

   

  Cal destacar que el FIATC Joventut ha estat negociant a Madrid i a Barcelona amb diferents representants d’Hisenda. En aquest moment, l’entitat té un preacord verbal amb el fisc per, un cop cobrat el milió d’euros de Mercadona, abonar el 20% del deute total i liquidar la resta durant els pròxims vuit anys.

   

  Es manté el pressupost

   

  Durant la Junta d’Accionistes, els membres del Consell d’Administració del Joventut SAD han presentat el pressupost de la temporada 2015-2016. La Penya manté els 3.9 milions d’euros de pressupost, 1.9 dels quals estan destinats a la primera plantilla ACB.

   

  En relació als abonats, el FIATC Joventut manté uns 5.300 socis, mateixa xifra de l’exercici anterior. Cal destacar que durant el curs anterior es van ingressar 43.000 euros més en taquilla. Tots els comptes han quedat aprovats.