Drame: “Tots els equips d’aquesta lliga saben jugar”

  0
  1516_DBB-CJB (17).jpg

  29/12/2015 – Com a rookie de l’equip, Ousmane Drame intenta extreure totes les conclusions possibles a la situació que viu la Penya en aquest tram de la temporada.

   

  Resten pocs dies perquè l’UCAM Múrcia passi per Badalona i el FIATC Joventut ja espera el conjunt de Fotis Katsikaris. Els jugadors verd-i-negres saben que només els val un resultat, guanyar, ja que en cas contrari els dubtes existents al voltant de l’equip encara es farien més intensos.

   

  “Estem preparats. Els entrenaments estan anant bé. L’equip té bones sensacions i entrena dur, en la línia dels dos últims quarts jugats a Bilbao. Esperem poder transformar això en una victòria”, relatava Ousmane Drame en la prèvia.

   

  Segons el pivot, la Penya “no està jugant malament del tot”. “Estem anotant bastant, però ara ens manca mentalitzar-nos a l’hora de defensar. Si ho aconseguim, tornarem a guanyar”, assegurava.

   

  Per Drame, “la defensa sempre ha estat una prioritat de l’equip, però després de perdre set partits seguits encara s’ha convertit en un aspecte més important”.

   

  En la seva primera temporada a la Lliga Endesa, viure un moment d’aquesta naturalesa ha ajudat el rookie de Conakry a assolir noves experiències.

   

  “Aquesta ratxa m’ha ensenyat que tots els equips d’aquesta lliga saben jugar. No et pots relaxar contra cap rival  i sempre has de donar el màxim, juguis contra el campió o davant el cuer”, explicava l’interior del FIATC Joventut.