La Penya fa una passa més davant el Cai (86 a 81)

0
    48

21/09/2013
    Els de Maldonado han aconseguir el segon triomf de pretemporada amb un Shurna un altre cop estel·lar

El Fiatc Joventut ha aconseguit la 2a victòria de la pretemporada en vèncer al Cai Saragossa de Pere Tomàs per 86 a 71
    Novament l'aler pivot John Shurna ha estat el més destacat dels verd-i-negres anotant 27 punts amb una sèrie de 7de 9 en triples
    Els homes de Salva Maldonado han fet una passa més endavant, encadenant bona minuts amb l'estil de joc que vol l'entrenador.

Shurna ha estat el referent ofensiu en els primers compassos, anotant 5 triples al primer període (20 a 21). A l'altre bàndol però, Shermandidi feia mal des de la zona i el Cai s'avançava amb un joc ràpid i agressiu (35 a 40), que l'ha dut a mantenir l'avantatge a la mitja part (38 a 42).

A la represa, els aragonesos ha aconseguit la màxima del partit (43 a 52), però de la mà de Shurna i del nouvingut Joseph, que ha acabat amb 14 punts, la Penya ha tornat a entrar al partit (50 a 52).
    Al tram final s'han vist els millors minuts del Fiatc Joventut. Amb un joc ràpid i una defensa molt intel·ligent, els verd-i-negres han dut la iniciativa i han capgirat el marcador (83 a 73) per acabar guanyant amb certa comoditat.

El proper partit de la Penya és aquest dimecres 25 a les 20:03 a Balaguer contra La Bruixa d'Or Manresa.