La Penya Fotogràfica de Badalona inaugura l’exposició ‘Mirades’

  0
  peña fotografica carnaval la esperanza 019.JPG

  24/02/2014 – L'exposició, que es troba al Centre Cívic de Can Cabanyes fins el 14 de març, recull 64 fotografies diferents que reflexa el treball de l'associació.

  El passat divendres, 21 de febrer, el Centre Cívic de Can Cabanyes va acollir la inauguració de la segona edició de l’exposició ‘Mirades’, un reflex del treball que realitza la Penya Fotogràfica de Badalona; coincidint amb el segon aniversari de l’associació.

   

  En aquesta exposició s’arriba a visualitzar un total de 64 fotografies de retrats, murals, paisatges, plantes i animals, entre d’altres. Segons el seu president, Felicià Sabater, “l’objectiu d’aquesta exposició no és només mostrar el que es veu al moment de disparar la càmera sinó també veure la passió dels fotògrafs que la formen”. A més de la inauguració, es van fer entrega de premis de la 1a Lliga Fotogràfica PFBadalona 2013 en què els finalistes són: Felicià Sabater, Ana de la Viuda, Oscar Alda i Jose Luis Álvarez.

   

  L’exposició ‘Mirades’ romandrà, amb entrada lliure, al Centre Cívic de Can Cabanyes fins el 14 de març, però es vol arribar a tots els centres cívics de la ciutat.

   

  La Penya Fotogràfica de Badalona és un grup de persones que intenten compartir la passió per la fotografia, amb la voluntat de difondre a la ciutat i més enllà aquesta associació, amb exposicions, cursos, concursos, sortides guiades i tot allò que qualsevol es pot arribar a imaginar.