Les televisions només emetran 2 dels 6 propers partits de la Penya

  0
  Nº 02.JPG

  24/02/2014
  Dels 4 partits inicialment no televisats, 2 seran lluny de Badalona

  En el que va de temporada el FIATC Joventut ha estat força ben tractat per les cadenes de televisió que ofereixen bàsquet.
  Els aficionats verd-i-negres només s’han perdut 2 desplaçaments de l’equip. El 1r va ser el de Tenerife i el 2n el de l’Estudiantes,  en un partit que es va disputar un dilluns.

  En el proper mes i mig però, si res canvia, la Penya només es podrà veure per televisió en 2 dels propers 6 partits partits. Dels 4 compromisos que quedaran “a les fosques” 2 seran fora de Badalona, de manera que els aficionats de l’equip només podran seguir el partit per RàdioB (94,4) que viatja allà on vagi l’equip.

  Anem a fer un repàs de les properes transmissions esportives de la Penya. El proper partit del FIATC Joventut serà el diumenge 2 de març a l'Olímpic a les 12:30 contra el Valladolid en un partit que inicialment no serà televisat.

  7 dies després, el diumenge 9 a les 14:15, el Baskonia-Penya es podrà veure per Esport3, ETB i TVG2. El diumenge 16 els de Maldonado tornen a l’Olímpic per enfrontar-se a les 12:30 al GBC en un matx que tampoc serà televisat. El diumenge 23 la Penya jugarà a les 18h a la pista de l’Unicaja en un nou partit sense càmeres. El 30 de març els verd-i-negres rebran el Tenerife en un partit emès per Esport3, i en l’última jornada de les que ja s’en coneixen les transmissions, el FIATC Joventut viatjarà a Fuenlabrada sense que l’aficionat pugui veure el matx.

  Cal dir però, que més enllà de la jornada 21, l’ACB no ha establert encara quins són els partits que produirà amb la plataforma Orange Arena exclusivament pels clients Orange, i que per tant en podrien escollir algun dels de la Penya.