La Penya ja coneix la ruta de pretemporada

  0
  CN1YSLIXAAADDEA.jpg

  02/09/2015 – El club deixa tancats tots els partits amistosos que la primera plantilla disputarà per preparar amb garanties la Lliga Endesa 2015-2016.

   

  Des del passat dilluns, la primera plantilla del FIATC Joventut i els quatre jugadors vinculats s’entrenen a les ordres de Dani Moreno i del staff tècnic encapçalat per Salva Maldonado, alternant sessions físiques amb treball a pista.

   

  A l’espera de l’arribada de l’última incorporació, la Penya ja ha acabat de definir tots els compromisos amistosos que l’equip disputarà al llarg de la pretemporada. El debut del FIATC Joventut es produirà aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta contra el FC Barcelona Lassa (12:30h).

   

  Després de la concentració a Benasc (7-12 de setembre), l’equip de Maldonado jugarà el 13 de setembre contra el CAI Saragossa a Platja d’Aro (17h), el dia 15 a Balaguer contra l’UCAM Múrcia (20h) i el dia 19 a Salou contra el Baskonia (18h).

   

  El compromís següent serà la Lliga Catalana (25 i 26 de setembre a Granollers), però encara hi haurà dos amistosos més: el dia 29 a Monzón contra el Dominon Bilbao Basket (20h) i el 4 d’octubre a Alcarràs contra l’ICL Manresa (12:30h).