Els sèniors de Rem Badalona mantenen el lideratge del llagut català

0
    58

02/09/2015 – Després de guanyar la sisena i penúltima regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut a Cambrils, l'equip sènior femení i masculí es mantenen al capdavant de la classificació general.

El passat diumenge, 30 d'agost, va tenir lloc a Cambrils la sisena i penúltima regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut. Els dos equips sèniors ocupen el primer lloc de la classificació, empatant a punts amb Capgrossos de Mataró pel que a les noies, i amb Nàutic Flix pel que fa els nois.

La sort es va repartir de forma desigual de cara els cinc equips. Les cadets i els juvenils van realitzar un sisè i un tercer lloc respectivament, mentre que les veteranes van tornar a fer un tercer lloc per darrere de Cambrils i Arenys; aconseguint així el segon lloc de la lliga, a dos punts de Cambrils.

En canvi les sèniors segueixen la lluita amb Capgrossos de Mataró, que van guanyar la regata i estan empatats. Rem Badalona i Cambrils van quedar en segona i tercera posició respectivament. Destacar que aquell club que guanyi l'última regata es proclamarà campió.

Per últim, el sènior masculí va guanyar amb molta autoritat la regata, per davant de Xino Xano de Deltebre, Nàutic Flix i Rem Santa Cristina. Aquest resultat ha fet que empatin amb Rem Badalona i Flix.

L'última regata de la lliga catalana tindrà cita el proper diumenge 6 de setembre a Lloret, on es decidiran els campions d'enguany.