La Penya perd l’average a Mònaco (97-82)

0
    33
    David Grau / CJB

El Joventut va caure al Louis II de Mònaco i el bitllet per a quarts de final haurà d’esperar. El conjunt de Carles Duran podia segellar la seva classificació però els verd-i-negres van perdre i van deixar enrere els 7 punts de diferència en què arribaven al Principat (90-80).

La Penya va disputar un matx amb intercanvi de lideratges al marcador durant pràcticament tot el matx i un darrer quart que va sentenciar amb contundència els badalonins i amb un arbitratge qüestionable amb les accions de faltes.

L’inici del matx a Mònaco va ser força bo a favor dels badalonins, amb un parcial de 0-10 molt positiu però anivellat ràpidament pels locals i igualat al final del primer quart (22-23). Joel Parra, Ante Tomic i Conor Morgan van destacar i mostrar un bon nivell al primer temps (46-45).

A la represa, el Mònaco, molt més físic, va estar més encertat i contundent en atac davant un Joventut pobra i sense prou caràcter (68-58). A 7:15, l’equip va reduir la diferència a només quatre punts (71-67) però la reacció no va arribar i el Mònaco ho va aprofitar per bombardejar el cèrcol verd-i-negra amb 26 punts més en només set minuts (97-82).

Neno, amb 15 punts, va ser el màxim anotador de la Penya.