El Joventut vol exhibir més múscul econòmic amb un augment de capital social de 4,9 milions d’euros

  0
  El Consell d’Administració del Club Joventut Badalona SAD ha acordat proposar a la Junta General d’Accionistes de la Societat l’adopció d’un acord d’augment de capital social mitjançant aportacions dineràries.

  Els objectius d’aquesta ampliació verd-i-negra són els d’aclarir incerteses de liquiditat que puguin derivar-se de les negatives conseqüències econòmiques que genera la pandèmia de Covid-19, així com enfortir l’estructura financera i de capital de la Societat i aportar fons perquè pugui assolir els reptes previstos per la present temporada i en el seu pla estratègic.

  Es proposa augmentar el capital social de la Societat per un import nominal màxim de 4.914.000 euros respectant el dret de subscripció preferent de tots els accionistes, a l’efecte que tots ells puguin mantenir la participació proporcional que ostenten actualment a la Societat.

  La proposta preveu que, si finalitzat el període de subscripció quedessin noves accions pendents de subscriure, el capital social només s’augmentaria en la quantitat corresponent al nombre de les noves accions efectivament subscrites i desemborsades, quedant sense efecte l’augment de capital proposat pel que fa a la quantitat restant.
  L’operació serà proposada per deliberació per part dels seus socis en Junta General que a aquest efecte es convocarà per a la seva celebració el pròxim dia 8 de març.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí