La Penya perd, però remunta i demostra caràcter (74-78)

0
    20
    cajasol.JPG

22/09/2012

El Fiatc Joventut 2012-2013 ha perdut el primer partit contra el Cajasol d'Aito per 74 a 78. Savané (16) i Ehambe (15) han estat els millors de la Penya en un partit en el que l'exverd-i-negre Luka Bogdanovic (21) ha decidit.

Ho avisava Salva Maldonado la setmana passada: "de vegades va bé perdre algun partit a la pretemporada". Avui ha arribat la primera derrota de la Penya 2012-2013. Després de 5 triomfs, els verd-i-negres han caigut contra el Cajasol d'Aito per 74 a 78, però confirmant durant alguns minuts que l'equip pot jugar bé i sobretot que té caràcter.

Com va passar en el primer partit contra el Manresa, la Penya ha sabut aixecar-se en el pitjor moment (30 a 53 min 24), sense Fisher, Llovet i Ventura, per tornar a competir (74 a 75) a partir de la defensa. Un triple de l'exverd-i-negre Bogdanovic, el millor dels andalusos, ha certificat el triomf del Cajasol.

Abans, el Fiatc Joventut ha acusat des del primer quart la falta d'efectius (10 a 24) davant d'un Cajasol que poc a poc va recuperant peces i va afinant la màquina. Savané i Kuzmic feien mal a la pintura andalusa però Bogdanovic responia des de fora fent el joc del pivot obert i l'aler tancat amb Asbury.

La màxima ha arribat a ser de 23 punts, però llavors la Penya ha respòs des de la defensa amb un parcial de 15 a 2. Un triple d'Ehambe, novament molt encertat de cara a cistella amb 15 punts, igualava el partit (74 a 75), fins que Bogdanovic ha decidit pels sevillans.

Els proper compromís del Fiatc Joventut serà dimarts a les 21:15 a l'Olímpic contra l'Assignia Manresa a la segona semifinal de la lliga catalana.