La Penya, present a la primera edició del Dia de l’Entrenador

  0
  fc93e8f885c715f8.JPG

  16/06/2015 – Salva Maldonado, Jordi Martí i Adrià Alonso van participar una iniciativa organitzada per la federació que busca formar a tots els entrenadors i entrenadores del bàsquet català.

   

  La primera jornada del Dia de l’Entrenador, celebrada el passat diumenge a l’Hotel Catalònia Plaza de Barcelona, va tenir una gran acollida i tots els assistents van valorar positivament l’experiència viscuda.

   

  Aquesta iniciativa, organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), pretén ser un espai de trobada i de formació per tots els entrenadors i entrenadores del panorama català.

   

  El FIATC Joventut va aportar diversos representants a la seu escollida per la FCBQ. Salva Maldonado, entrenador del primer equip, Jordi Martí, director esportiu, i Adrià Alonso, tècnic del júnior, van assistir a l’acte.

   

  La jornada començaria amb diferents clínics a càrrec de Paco Redondo, Joan Rallo, Ramon Jordana, Alfred Julbe, Ricard Casas i Xavi Garcia, els quals parlarien de temes com el  treball amb joves jugadors, la creativitat com a concepte col·lectiu i d’aspectes que ha de dominar el jugador en l'etapa júnior.

   

  A continuació va ser el torn de les taules rodones sobre el treball de cantera als clubs, els reptes i oportunitats del bàsquet femení, el bàsquet arreu del món, la detecció i entorn dels jugadors amb projecció i claus a cuidar amb futurs talents. Jordi Martí va ser un dels ponents en aquesta segona part de la jornada.

   

  Per acabar, tots els assistents van poder presenciar en directe el cinquè partit de semifinals de la Lliga Endesa entre el FC Barcelona i Unicaja, però analitzat i comentat per un cartell d'entrenadors ACB com Jaume Ponsarnau, Salva Maldonado, Aíto García Reneses, Joan Peñarroya, Pedro Martínez o Andreu Casadevall.

   

  Adrià Alonso rep un reconeixement

   

  Durant la primera trobada del Dia de l’Entrenador, el fins ara tècnic de júnior del FIATC Joventut, Adrià Alonso, va ser distingit com el millor de la lliga Júnior Preferent 2014-2015. La Penya va aconseguir guanyar el títol, anant de menys a més i quallant un final de temporada espectacular. El conjunt verd-i-negre també es va reivindicar amb el subcampionat d’Espanya.