La Penya, present amb la U16 al torneig d’Íscar

  0
  f68bf2ba986be1bfeb1b63a31c739fc4.jpg

  09/12/2015 – El tècnic Dani Miret i els jugadors Dídac Cuevas, Jon Aldekoa, Joel Parra i Arnau Parrado han viscut uns dies de concentració amb la selecció espanyola.

   

  Diversos integrants del cadet del FIATC Joventut i l’entrenador del júnior verd-i-negre, Dani Miret, han passat els darrers dies de pont enrolats amb la selecció espanyola U16.

   

  Amb l’objectiu de poder seguir millor l’evolució de tots els jugadors convocats, el staff tècnic d’Espanya, encapçalat per David Soria i Dani Miret, s’ha dividit en dos grups, creant d’aquesta manera dos equips independents per competir contra els combinats de Polònia, Turquia i Castella i Lleó.

   

  Seguint aquesta dinàmica, Dani Miret passaria a ser el primer entrenador de la plantilla ‘B’, mentre que Soria agafaria l’equip ‘A’.

   

  Pel que fa als jugadors, els verd-i-negres Jon Aldekoa i Arnau Parrado formarien part de la primera plantilla de la selecció, i Dídac Cuevas competiria amb el grup ‘B’. Malgrat estar lesionat, Joel Parra també es desplaçaria a Íscar amb la delegació de la U16 per tal de fer dinàmica de grup.

   

  Al llarg de tot el torneig, Espanya ‘B’ aconseguiria un balanç de resultats de dos triomfs (51-87 contra Castella i Lleó i 67-78 davant Polònia) i dues derrotes (72-103 contra Espanya ‘A’ i 69-56 contra Turquia), assolint la tercera plaça en la classificació final.

   

  Espanya ‘A’, amb Jon Aldekoa i Arnau Parrado en plantilla, es proclamaria campiona a Íscar, derrotant la selecció de Turquia (78-77) gràcies a un triple gairebé al límit de temps reglamentari anotat per Carlos Unanue.