Els Dracs fitxen a Felipe Martínez, un reforç nacional de pes

  0
  35
  Felipe Martinez.JPG

  09/12/2015 – El primer debut del jugador bilbaí amb la samarreta negra i plata es produirà el proper 20 de desembre amb motiu de la final de la XXV Copa Catalana.

  El jugador bilbaí Felipe Martínez s'incorpora aquesta temporada 2015/2016 a l'equip dels Badalona Dracs. Martínez, nascut a la capital de Biscaia, és un corpulent jugador de 23 anys que exerceix les funcions de línia ofensiva gràcies als seus 1,90 metres i 121 quilos.

   

  Internacional amb Espanya, amb qui va disputar el passat Europeu celebrat a Milà (Itàlia) en 2013, es va formar en Coyotes, on ha jugat les últimes cinc temporades. Tot i la seva joventut, Martínez posseeix qualitat, experiència i l'ambició necessària per a formar part d'aquest nou projecte de l'entrenador Oscar Calatayud. Precisament, l'entrenador principal dels Badalona Dracs ha tingut molt a veure en la seva incorporació, després de descobrir-lo fa tres anys durant la preparació de l'Europeu de Milà. La seva arribada és un gran reforç en una posició sempre difícil de cobrir i on al final es marquen les diferències.

   

  Per a Felipe Martínez, aquesta pas és un més en la seva carrera esportiva, però la possibilitat de jugar la màxima categoria nacional en un club que sempre aspira al títol i debutar també a la competició europea per clubs, són part dels seus somnis com a jugador.

   

  El seu debut amb la samarreta negra i plata es produirà el proper diumenge 20 de desembre al camp del Badalona Sud davant la seva afició a partir de les 11.30 hores, amb motiu de la final de la XXV Copa Catalana davant a L'Hospitalet Pioners.