La Penya que volíem gaudir dinamita davant el Valencia Basket (76-68)

0
    23
    David Grau / CJB

El millor Joventut que tant exigia l’aficionat verd-i-negre va tornar a gaudir de la seva Penya davant el Valencia Basket (76-68). El conjunt de Carles Duran va obtenir un triomf múltiple: Victòria, average, retorn a la quarta posició i grans sensacions amb la segona millor entrada de la temporada a l’Olímpic de testimoni.

El duel al Palau d’Esports va començar igualat. Amb un intercanvi constant de cistelles i una màxima de cinc punts (13-8) amb una coral actuació i Andrés Feliz com a màxim anotador amb 4 punts al final del primer quart (16-17).

Tot i l’enorme intensitat per part dels dos conjunts, les pèrdues van castigar la Penya abans del descans (29-30) amb l’exverd-i-negre Klemen Prepelic – millor ovació del pavelló van tenir els jugadors del planter Neno i López – Aróstegui – liderant el tir exterior del Valencia Basket (29-30). Un parcial 5-0 al final del quart va capgirar el marcador, amb un enorme Pau Ribas i una cistella de Parra sobre la botzina (37-34).

La represa va ser una altra història amb clar domini del Joventut. L’encert exterior de la Penya va aixecar constantment els 5.600 aficionats del seu seient (segona millor entrada de la temporada). Els de Carles Duran van assolir la seva millor diferència al tercer acte, superant els 10 punts (47-37) després d’un triple de Ribas. La màxima del Joventut va arribar a ser de 15 punts (58-43) al final del tercer quart.

Dos triples seguits de Guillem Vives (68-52) a 5 minuts pel final va sentenciar el partit i el Joventut sumava la tretzena victòria de la temporada amb un enorme partit verd-i-negre (76-68).

Amb 15 punts, Pau Ribas va ser el màxim anotador de la Penya, ben secundat per Guillem Vives, amb 13.