La Penya s’endú un derbi de mínims (63 a 50)

0
    28
    1.JPG

09/10/2013
    El cadet verd-i-negre es va acabar imposant al del Sant Josep en un partit amb més intensitat que encert

El cadet de la Penya es va acabar imposant al del Sant Josep en el derbi comarcal de la jornada 4 del grup 1 de preferent.

Els de Dani Miret van estar molt erràtics en el tir i van tenir molts problemes per desfer-se dels parroquials, que van competir en tot moment
    De fet, el Sant Josep va dominar el 1r quart, en el que va deixar a la Penya en 2 punts en els primers 8 minuts, només perdia per 4 a la mitja part (25 a 21) i empatava a 10 minuts pel final (39 a 39).

El darrer període però, els verd-i-negres van trobar la solidesa, van jugar amb més cap les seves opcions i es van acabar desempallegant d'un rival molt lluitador.

El proper partit dels verd-i-negres és dissabte a les 12:15 a la pista del Jac Sants, mentre que el Sant Josep jugarà a la pista del Mataró dissabte a les 16:30