Llovet: “Ara el que hem de fer és sumar partits fora”.

  0
  JOV-BAR (20).JPG

  06/12/2013
  L'interior verd-i-negre creu que ara l'equip ha de fer un esforç per arreglar la derrota contra el Fuenlabrada

  El capità del FIATC Joventut, Nacho Llovet, va ser clar i contundent afirmant que "després d'una derrota en un dia que havíem d'haver guanyat, ara hem de sumar partits fora". 
  Aquestes paraules van en la línia del que ja van dir els jugadors des que va acabar el matx del Fuenlabrada. 

  Si bé l'equip ja pensar en el següent partit, encara es dona voltes al perquè tot i jugar tant bé, sobretot a casa, es perden rendes tant importants al 3r quart. L'interior verd-i-negre reconeix que "amb un equip més expert probablement haguéssim guanyat algun partit més" i recorda la figura d'Oliver, amb el que "l'any passat vam guanyar molts final d'aquests", però alhora pensa que no es pot mirar enrere i que el que cal és "seguir treballant per tancar abans aquests partits que estem dominant".

  Pel que fa al partit de demà Valladolid (19h per Orange Arena), Llovet ha avisat que "els últims anys sempre ens ha estat una pista molt difícil i que per guanyar-hi, "haurem de fer el nostre joc, amb el nostre ritme i rebotejar molt bé". 

  Per últim, el de sant Cugat ha parlat del seu moment de forma. "M'estic sentint molt bé físicament i l'entrenador m'està donant confiança", apunta Llovet, "he de seguir entrenant per mantenir-me en aquesta bona línia". 

  Llovet està jugant més que mai (17,3 minuts per partit) per anotar més que en cap altre temporada (7,1 punts) atrapar més rebots (3,8) i valorar més (8,5).