La Penya s’ho passa pipa amb l’afició

  0
  36
  Puertas abiertas4.jpg

  23/12/2013
  Els jugadors han compartit la part final de l'entrenament amb els aficionats més petits
  Més imatges de l'entrenament a portes obertes d'ahir

  El FIATC Joventut ha realitzat aquesta tarda el cada cop més tradicional entrenament a portes obertes per Nadal. 
  Els aproximadament 500 aficionats, molts d'ells nens i nenes, han pogut acabar de veure l'entrenament dels verd-i-negres i han interactuat amb els jugadors en els últims exercicis.

  Després de repartir berenar per a tots els assistents, els més petits han botat, passat i llançat la pilota amb els seus ídols, sota l'atenta mirada d'un Pare Noel molt especial, encarnat per Albert Ventura.

  En el darrer joc, els jugadors han fet parelles amb un nen, i havien d'encistellar des de sota el cèrcol i des del mig del camp. Precisament la parella d'Albert Ventura ha estat la guanyadora de la competició més espectacular.

  Abans de marxar, els aficionats s'han pogut acostar a la plantilla per fer-se fonografies i demanar autògrafs. Els jugadors han estat molt participatius durant tot l'acte, i s'ha notat que ho estaven disfrutant.

  Albert Miralles creu que aquesta festa "diu molt de com està anant la temporada" i assegura que "després d'una derrota com la d'ahir, això ens dona molts ànims per seguir en aquesta línia".

  Albert "Santa Claus" Ventura ha explicat que ha estat "molt bonic" i que els jugadors "ens ho hem passat molt bé amb la nostra afició". Per últim, el tècnic, Salva Maldonado, ha declarat que aquests actes fan "unió i caliu" amb la gent i permeten que els jugadors "siguin propers i tots poguem ser una".

  Ara els jugadors gaudiran de dos dies de descans i el dijous tornaran a la feina per preparar el matx del divendres (21:15) contra el Madrid.