La Penya tasta l’infern blaugrana (99-55)

0
    37

14/12/2015 – El júnior del FC Barcelona Lassa es mostra molt superior al conjunt verd-i-negre en l’últim partit de la fase regular.

El FIATC Joventut no podria gaudir d’un bon final de trajecte abans d’encarar la Copa Federació i el Torneig Júnior de l’Hospitalet. Per tancar la primera fase de la lliga, el conjunt de Dani Miret visitava la pista de l’etern rival, el FC Barcelona Lassa, indret on els verd-i-negres acabarien patint una de les derrotes més doloroses del curs.

En només un quart, el Barça Lassa trencaria completament l’encontre. Els blaugranes anotarien cinc triples en només deu minuts i imposarien clarament la seva defensa per completar un 27 a 7 demolidor (27-7).

Malgrat la millora protagonitzada per la Penya, l’encert del Barça es mantindria constant durant el segon parcial. L’equip de Dani Miret canviaria la tendència del partit durant uns instants, amb un 2 a 9 mancant dos minuts pel descans, però els locals aconseguirien tornar al camí inicial per marxar cap als vestidors amb la situació totalment dominada (52-29).

El FIATC Joventut aconseguiria trobar unes millors sensacions defensives a l’inici del tercer quart (60-37), però algunes desconnexions puntuals sofertes pels jugadors verd-i-negres provocarien que el Barça pogués augmentar el seu avantatge (78-39).

El líder acabaria el partit de la millor forma possible, dominant el ritme ofensiu i jugant en transició per acabar fent claudicar el FIATC Joventut anotant cinc contraatacs seguits en un sol minut (99-55).

Per part de la Penya, Nenad Dimitrijevic (10 punts) i Pedro Nunes (11) serien els jugadors amb més inspiració ofensiva. Després d’aquesta derrota, la quarta de la temporada, el júnior verd-i-negre tanca la primera fase de la lliga en tercer lloc (10/4), empatat amb l’Hospitalet, segon (10/4).