L’Arenys Joventut segueix creixent a cop de triples (63-75)

  0
  ebacasaarenys.jpg

  14/12/2015 – El vinculat d’EBA de la Penya confirma el seu moment dolç sumant el tercer triomf consecutiu a la pista del Sant Nicolau.

   

  La inestabilitat que havia caracteritzat la trajectòria esportiva de l’Arenys Bàsquet Joventut ha quedat pràcticament oblidada en les darreres jornades de competició a la Lliga EBA (grup C-A).

   

  Els verds han aconseguit guanyar els últims tres encontres que han disputat, convertint-se en l’equip que ostenta la segona millor ratxa de resultats del grup. El passat cap de setmana, el vinculat del FIATC Joventut sabria treure profit a l’encert exterior i a un primer quart espectacular a la pista del Sant Nicolau per tal de sumar el cinquè triomf del curs.

   

  El bloc de César Saura dominaria a plaer l’inici del partit, buscant els seus homes interiors per destrossar la pintura grana (14-30). El Sant Nicolau seguiria bloquejat durant el segon parcial, abusant del triple per mirar de retallar una diferència que aniria escurçant-se amb el pas dels minuts.

   

  L’equip d’Adrià Alonso passaria a pressionar a tota la pista, moviment tàctic que permetria al Sant Nicolau arribar amb opcions de remuntada al descans (36-44). A la represa, els vallesans mantindrien l’agressivitat defensiva mostrada durant el segon quart, fet que encara igualaria més les forces (48-55).

   

  Amb el desenllaç del duel totalment obert, l’Arenys Joventut sabria castigar el desgast sofert pels jugadors del Sant Nicolau, aconseguint que les diferències es tornessin a disparar fins als 15 punts. L’encert exterior verd (13/24), clau durant tot el matx, desencallaria l’encontre pels interessos maresmencs.

   

  Tot i que el millor del partit per part visitant seria Aritz Tomás (30 de valoració), el verd-i-negre Terrence Bieshaar també completaria una gran actuació (14 punts, 11 rebots i 20 de valoració). Marc Bauzà, per la seva part, tancaria l’encontre amb 7 punts i 6 rebots. L’Arenys és cinquè (5/6) i diumenge (20h) buscarà atrapar el JAC Sants en la classificació (6/5).