La Penya vol mirar a la pista

  0
  10
  Trias canaries charly.JPG

  16/03/2013

  La plantilla intenta abstraure’s dels temes extraesportius i repetir la intensitat de Múrcia

  El Fiatc Joventut haurà de tornar a fer un esforç de concentració per evitar que els problemes extraesportius l’afectin.

  El de la setmana passada va ser extraordinari, i l’equip va saber abstraure’s del cas Gaffney per jugar un dels millors partits de la temporada.

  Aquesta setmana ho haurà de tornar a fer perquè ha tornat a haver-hi moviment fora la pista.

   

  El tema Gaffney, que finalment s’ha deslligat del club, s’ha allargat fins a final de setmana, i a més, el dimarts Fisher va tenir una reunió amb Villacampa per saber quan cobraria i va amenaçar en marxar. Finalment va rectificar i seguirà a la Penya, de moment.

   

  Maldonado ho té clar: “compto amb els que tinc”. “Amb els jugadors que estan lesionats o en altres situacions, no hi puc fer res”, ha sentenciat.

  En la mateixa línia s’ha expressat el capità, Pere Tomàs, que diu que la plantilla no sap res de Gaffney i “venim cada dia a treballar per millorar”.

   

  Precisament el mallorquí ha parlat del rendiment dels alers, que la setmana passada van estar al nivell i van fer 33 dels 80 punts de l’equip: “estavem jugant molt malament, jo el primer. Hem de fer més coses si no estem encertats”.

   

  Les mirades estan centrades en el què passa fora la pista i en l’intent per ser constant. No tant en el Baskonia, que tothom sap que és un rival “d’un altre nivell”.

  Mirarem de fer un bon partit i jugar al nostre límit perquè no hi hagi tanta diferència”, confessa Maldonado. Per Pere Tomàs, “tenen una plantilla increïble”. “Són molt físics i corren molt”, ha apuntat el capità.