Villacampa intenta ser reelegit com a president del club, no de la SAD

  0
  villacampa2.JPG

  16/03/2013

  El club no ha enviat cap carta als socis votants, que no cal que tinguin una acció, i tampoc ho explica al seu web

  El Club Joventut de Badalona, que no és el mateix que la S.A.D, ha iniciat els tràmits electorals per escollir nova junta.

  És algo que saben pocs socis perquè no ha sortit al web del club ni s’ha enviat cap comunicat als socis compromisaris, que en ser eleccions del club no cal que tinguin cap acció.

   

  La llei obliga a “fer una tramesa directe als socis” o “publicar-ho en un diari d’àmplia difusió en la localitat de domicili del club”, però no les dues coses.

  La Penya va decidir fer l’anunci al diari El Punt Avui el passat dimarts 5 de març, i el passat dijous 7 de Març es va constituir la junta electoral.

   

  De moment no hi ha cap candidatura tot i que n’hi haurà una encapçalada per l’actual president del club i de la SAD, Jordi Villacampa, que necessita 400 signatures com a aval.

  Ara és moment per presentar candidatures i en cas que n’hi hagi més d’una, es convocaran eleccions en el termini màxim d’un mes. Si no n’hi ha cap, hi haurà una proclamació oficial en comptes d’una convocatòria d’eleccions.

   

  Per saber l’estat del procés, quin dia acaba el termini i què han de fer els socis per saber si són al cens o presentar una candidatura, el departament de premsa del club ens ha remès a la única publicació del passat dia 5 de Març al Punt Avui.