La plaça de la Segona República acull les festes de Lloreda

  0
  Lloreda.jpg

  21/07/2017 – La quarta edició del correbars encetaran les activitats.

  Després de les festes del Front Marítim, que els barris del Progrés i la Mora van celebrar el passat cap de setmana al llarg del passeig Marítim, arriben les festes del barri de Lloreda. Per quart any consecutiu, el correbars donarà el tret de sortida a les activitats programades que es duran a terme.

   

  El correbars iniciarà a les 19.30 hores del divendres 21 de juliol a la plaça de la Segona República, i recorrerà diversos bars i restaurants del barri. Per participar cal adquirir un tíquet, que té un preu de 10 euros i ofereix fins a nou begudes i un entrepà. A més, la festa anirà amenitzada per la percussió del Clan Suricato.

   

  A partir d'aquí, el dissabte, dia 22, se celebrarà per primera vegada, a les 9 del matí, el Torneig Social de Petanca, a càrrec del Club de Petanca Nueva Badalona. Tot seguit, a les 12 del migdia, l'antiga escola de Lloreda -situat al carrer de Figueres- acollirà la festa de l'escuma per refrescar a petits i a grans. Ja de cara a la tarda, a partir de les 19h, a la plaça de la Segona República s'instal·larà un escenari on s'oferiran diversos espectacles. Una classe de zumba destinada a tot el veïnat serà el toc d'inici, que donarà pas a les actuacions del grup de ball de l'Associació de Veïns de Lloreda, Dansa Komplex i al showman Juanky. I com ja és a tradició, a les 23h els veïns podran ballar amb música i llums fins a les 2 de la matinada a càrrec d'una discomòbil.

   

  Amb aquestes festes de Lloreda es posa punt final a les diferents festes que les entitats de Badalona han celebrat al llarg dels darrers tres mesos.