La plantilla dels Badalona Dracs rep l’anell de campió de la LNFA

  0

  La sala de premsa del Municipal de Montigalà va ser l’escenari de l’acte d’entrega de l’anell de campió, de la Lliga Nacional de futbol americà (LNFA), als membres de la plantilla dels Badalona Dracs, un desè títol de lliga que arribava després de vèncer en la final a Las Rozas Black Demons (47-6).

  El head couch del primer equip, Óscar Calatayud, va prendre la paraula, valorant l’esforç de tota la plantilla per una temporada gairebé perfecta, invictes a escala nacional i amb una gran victòria a terres daneses en competició europea.

  L’acte va comptar amb l’assistència de diferents representants municipals, encapçalats per l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, el qual va destacar “l’orgull per a Badalona que un equip porti el nom de la ciutat arreu de l’estat espanyol i d’Europa amb tants èxits” Pastor també va anunciar que l’equip continuarà jugant a Pomar, però que el camp de Montigalà s’acondicionarà pròximament per tal que els Dracs disputin els seus partits en aquest escenari.

  El president del club degà a Espanya, José Luis Soler, va donar paraules d’agraïment a la plantilla, valorant l’esforç que el club realitza any rere any per competir al màxim nivell tant a Espanya com a Europa. Soler també va destacar “la il·lusió per un projecte de combinació entre educació i esport, el qual ens ajudarà a seguir creixent. Els jugadors de l’equip lo van fer entrega d’una samarreta conmemorativa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí