La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca durà a terme una xerrada aquest disabte

  0
  adacolau.jpg

  La portaveu de la plataforma, Ada Colau, informarà a la plaça Trafalgar (19.30h) de les conseqüències dels desnonaments en les famílies.

   

  La jurista i portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, donarà una conferència sobre els desnonaments a Badalona el proper dissabte 16 de juny a les 19.30h a la plaça Trafalgar del barri de Llefià. Es tracta d'una activitat inclosa dins del cicle Xerrades Indignades, que el 15M organitza a Badalona, i sota el lema “7.000 cases buides a Badalona i quanta gent al carrer”, l’activista informarà de les conseqüències dels desnonaments en les famílies.

  La PAH es una associació que treballa per ajudar a aquelles persones que pateixen les conseqüències humanes i econòmiques dels desnonaments. El suport que ofereix la plataforma és de caire emocional i jurídic. En la seva vessant legal, la organització estudia la dimensió política i jurídica dels desnonaments per denunciar determinades pràctiques que consideren extremadament abusives. Un exemple d’aquesta tasca seria la Iniciativa Legislativa Popular en favor de la dació en pagament amb efectes retroactius, presentada el passat març.