La plataforma final del Pont serà enderrocada, però podrem passejar per la passarel·la a l’estiu

  0

  Avui, 21 de febrer, el regidor Rubén Guijarro ha fet una declaració als mitjans informant del punt on es troben els estudis i les negociacions per aclarir la futura situació del Pont del Petroli. “Primer de tot vull reafirmar el compromís de totes les forces del consistori per preservar el símbol de la ciutat”, començava Guijarro. “S’enderrocarà la plataforma final del Pont perquè aquesta ha quedat devastada, però la passarel·la estarà consolidada amb una tanca final perquè els veïns i veïnes puguin passejar-hi a l’estiu”, confirmava el regidor de Seguretat, Govern i Territori.

  A la compareixença també s’ha informat d’una simulació d’enginyeria de la qual s’ha d’estar pendent per veure com es reconstruirà la plataforma final. A més, els pilars de la base afectats es relligaran amb unes bigues transversals que estaran per sobre del nivell de mar, la qual cosa permetrà també als submarinistes poder fer l’activitat nàutica sense perill.

  Per altra banda, encara s’espera el permís de capitania per començar les obres i la primera acció que es farà dins els treballs de seguretat serà netejar tot el fons marí, el qual ha augmentat.

  La valoració econòmica per tal de portar a terme els treballs que es descriuen a l’informe de danys és de 482.307 euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí