La Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran estrena un nou espai d’activitats

  0
  Gent Gran.JPG

  09/05/2016 – "Aquest nou local permetrà atendre els socis amb la dignitat que es mereixen" ha assegurat el president de la Plataforma.

  El passat dimecres, 4 de maig, la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona va inaugurar el seu nou local situat a la planta baixa de l'Edifici Espais, al carrer Arnús, número 66.

   

  L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i del regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, com així també el president de la Plataforma, Enric Ferreras, representants del Departament de la Gent Gran de la Generalitat i dels Casals de la Gent Gran de Badalona i un gran nombre de socis de l'entitat.

   

  Durant els parlaments, Ferreras va destacar que els objectius que es va proposar la nova junta s'estan assolint més aviat del que es pensaven i que el de poder utilitzar l'espai, objecte de la inauguració, que "permetrà atendre els socis amb la dignitat que es mereixen". També va agrair la diligència del govern municipal en resoldre aquest somni que de ja fa temps es reivindicava. Tot seguit, el president d'honor de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran, Josep Bertran, va pronunciar unes paraules reanomenant els orígens de l'entitat i el servei que es presta a la gent gran activa de la nostra ciutat. Per la seva part, l'alcaldessa va animar a tothom a continuar amb la participació ciutadana de la gent gran a la gestió de Badalona.