La platja del passeig Marítim estrena un espai amb activitats per als joves

  0
  e968aed2-e435-4116-bf23-c1ed0095151d.jpg

  05/07/2016 – Badalona estrena la guingueta B2O, un espai on cada dia es faran diverses activitats adreçades al jovent de la ciutat.

  La platja del Coco, entre el port de Badalona i el Pont del Petroli, estrena aquest estiu la guingueta B2O, un espai on cada dia es faran diverses activitats adreçades al jovent de la ciutat. La programació corre a càrrec de diferents entitats juvenils de la ciutat, estarà obert a tothom i s'hi podrà participar de forma gratuïta.

   

  A la guingueta jove, precisament, s'ha presentat aquesta setmana la campanya municipal de promoció d'aquest estiu a Badalona, que, entre d'altres coses, informe de l'estat de les platges i la seva accessibilitat o l'ampliació d'horaris de parcs de la ciutat com el de Ca l'Arnús. També promou el comportament cívic i ofereix consells per respectar el medi ambient, com ara no llençar tovalloletes humides al vàter, o per evitar plagues d'insetes.

   

  L'Ajuntament unifica les propostes culturals i d'oci en un mateix programa

   

  Al marge de les iniciatives municipals, l'Ajuntament ha editat un programa d'activitats culturals i d'oci per a tots els públics que tindran lloc a la ciutat durant els mesos de juliol i agost, de la mà de diferents agents i actors locals del món de la restauració o la cultura.

   

  Dins del programa es troben les sessions de cinema nocturn a la platja de l'Estació, concerts a espais com la Donzella; ballades de swing a l'aire lliure o actuacions teatrals.