La policia confisca prop de 200.000€ en productes falsificats al polígon sud de Badalona

  0
  Bosses de mà falsificades.JPG

  15/05/2013 – L'operació conjunta de la Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil s'ha saldat amb la imputació del titular de l'establiment intervingut per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

  La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil han portat a terme una operació conjunta al Polígon Industrial Sud de Badalona de confiscació de gènere falsificat d’una marca de prestigi. En concret, els agents van intervenir en un magatzem del carrer de Francesc Teixidor aquest dilluns un total de 982 bosses de mà de diferents mides i que eren imitacions de la marca italiana Braccialini. El preu aproximat d’aquestes bosses de mà al mercat seria de 196.000 euros.

   

  En el decurs de la intervenció policial es van identificar tres persones que eren a l’establiment comercial. Una d’aquestes persones, el titular de l’establiment, va quedar imputada per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

   

  En el moment de la intervenció policial, un perit de la marca comercial Braccialini va certificar que les bosses de mà intervingudes eren peces falsificades.