El Badalonès compleix però es queda sense premi (64 a 67)

0
    32

14/05/2013
    Els Dimonis van vèncer al Balsareny, però el Ripollet tamb´ho va fer contra el Balaguer i serà l'equip que jugui la fase de 3rs

El Badalonès va fer la seva part de la feina per aconseguir l'ascens, vencent el seu partit contra el Balsareny per un ajustat 64 a 67, però el Ripollet, el rival per ser 3r i fer unes fases que gairebé sempre es premien amb l'ascens, no va fallar a casa contra el Balaguer.

Els de Xavi Grau van sortir a pista conscients que la carambola era difícil i els va costar molt entrar en el partit.
    Tant va ser així, que els Dimonis no van poder anotar una cistella fins el minut 5 de joc.

El Balsareny, que es jugava el descens a 3a catalana, va saber fer mal amb una defensa zonal i carregant bé el joc cap als seus pivots, i només 2 triples de Suñé i Màlaga van reduir la diferència al primer quart (18 a 11).

Al segon, la zona tancada dels manresans seguia sent molt efectiva contra el Badalonès, i amb el control del rebot i corrent al contraatac, van obrir un forat de 16 punts (33 a 17).

Com havia passat en els primers 10 minuts, només un 2 més 1 d'Oña i un triple de Jimeno van permetre aguantar dins del partit (34 a 23 min 20).

A la represa, la persistent zona local va ser castigada amb l'encert exterior de Suñé i Morales, però el fluix nivell defensiu no permetia que els Dimonis acabessin d'entrar al partit (40 a 32) i amb un triple amb falta, i la posterior tècnica per protestar, els locals van tornar a estirar la goma (49 a 34).

Dos minuts de caràcter defensiu de l'equip, coincidint amb l'entrada de Fontrodona, i arrodonits amb 9 punts seguis de Jimeno, van iniciar un parcial de 0 a 15 que va tenir continuïtat a l'últim quart per empatar el matx a 49.

A partir d'aquell moment, igualtat al marcador.
    El Balsareny només va anotar des del tir lliure mentre que el Badalonès ja havia trobat la manera de perforar la zona.
    Dos triples de Jimeno i una falta en atac al tram final van acabar sent determinants.

Ara els Dimonis jugaran la fase de 4rts classificats que dictamina l'ordre d'ascens en cas de possible vacants.

Tot i això, el propi entrenador, Xavi Grau, l'any passat els va fer amb el sènior B del Santa Coloma, i l'equip va seguir a la mateixa categoria.
    El Badalonès jugarà primera contra el Quart a anada i tornada, i si guanya encara disputarà una altre eliminatòria.