La policia decomissa mitja tona d’objectes de venda il·legal al ‘mercat de la misèria’

  0
  mercat miseria.jpg

  19/03/2015 – El dispositiu policial conjunt entre la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia va permetre decomissar gairebé 500 quilos de material que s’estava venent de manera il·legal a prop dels encants de Sant Adrià.

  El dispositiu policial organitzat de manera conjunta entre la Guàrdia Urbana de Badalona, els Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia va permetre decomissar gairebé 500 quilos de material que s’estava venent de manera il·legal a l’espai situat a la cantonada dels carrers de Còrdova i de Simancas del barri de Sant Roc, en una zona que anys enrere s’havia conegut com a “mercat de la misèria” i que està molt a prop del lloc on cada setmana es fan els encants del municipi veí de Sant Adrià de Besòs.

   

  En total, en aquest operatiu hi van participar 16 efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona, 8 agents dels Mossos d’Esquadra i 5 efectius del Cos Nacional de Policia.

   

  L’operatiu policial va començar a les 9.15 hores després que agents de paisà de la Guàrdia Urbana localitzessin l’espai on s’havia situat el mercat ambulant il·legal. L’operació va permetre decomissar mitja tona de material, en la seva gran majoria reciclat o procedent de les escombraries. Un camió dels serveis municipals es va encarregar de recollir el material comissat.

   

  La majoria dels venedors d’aquest mercat ambulant il·legal van fugir a causa de l’actuació policial. Tot i això, el Cos Nacional de Policia va realitzar sis identificacions i dues d’aquestes persones van ser traslladades a Comissaria en trobar-se indocumentades.