La policia intervé productes falsificats de Desigual per valor de 185.000 euros a Badalona

  0
  Falsificació bosses de mà.jpg

  03/10/2013 – Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil escorcollen quatre magatzems del polígon Badalona Sud en l'operació; hi ha quatre persones imputades per delicte contra la propietat industrial.

  La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil han realitzat aquesta setmana una operació conjunta al polígon industrial Badalona Sud amb l’objectiu d’intervenir gènere falsificat de primeres marques. En concret, es van intervenir 2.644 bosses de diferents mides que imitaven la marca Desigual, amb un valor aproximat en el mercat de 185.000 euros.

   

  Els agents van actuar en un magatzem del carrer de la Indústria i en tres magatzems més del carrer del Progrés. Es dóna el cas que dos d’aquests establiments són reincidents en la comercialització de productes falsificats de primeres marques. En aquesta ocasió, totes les bosses intervingudes estaven exposades per a la seva venda.

   

  En el decurs de la operació es van identificar 18 persones, quatre de les quals van ser imputades per un delicte contra la propietat industrial.