La presidència del Bufalà matisa les seves paraules

  0
  54
  escut_v31.png

  06/07/2015 – Agustín Aranda, màxim responsable del club, emet un comunicat explicant la situació real del club, després d’anunciar que el primer equip desapareix.

   

  Fa uns dies, aquest diari avançava una notícia negativa pel futbol de Badalona. El CF Bufalà es veia obligat a retirar el seu primer equip de la competició, a causa de la delicada situació econòmica que arrossega el club. En relació a aquesta informació, Agustín Aranda, president de l’entitat, ha volgut clarificar algunes qüestions en el següent comunicat:

   

  En relació a la notícia publicada a la plana web del Diari de Badalona del dia 23 de juny, el president del CF Bufalà vol aclarir i puntualitzar les informacions publicades per tal d’evitar males interpretacions que puguin afectar a terceres persones o entitats.

   

  El CF Bufalà mai ha estat gestionat per l’empresa Football Business Solutions (FBS). Aquesta entitat, si bé és coneguda per aquest president per ser una empresa especialitzada en gestió de metodologia esportiva, mai ha arribat a realitzar tasques per aquesta entitat.

   

  La situació econòmica del club, si bé ha millorat respecte a exercicis anteriors, no és prou sanejada com perquè el club pugui continuar tenint a l’equip amateur en la categoria actual, donada la important despesa que representa el seu manteniment.

   

  És per això que el club, amb el consens previ de la junta directiva, ha decidit per majoria absoluta suprimir aquest equip per poder dedicar en part aquesta despesa a poder reduir el deute i a potenciar el futbol base del club.

   

  Signat. Agustín Aranda, president del CF Bufalà.