Bufalà celebra amb èxit el primer Summer Shopping

  0
  54
  DSCF2542.JPG

  06/07/2015 – Una trentena de comerciants van sortir al carrer Independència durant unes dotze hores. A més, es van realitzar diverses actuacions i activitats destinades a tots els veïns.

  Durant unes dotze hores el carrer Independència va acollir amb èxit la primera edició del Bufalà Summer Shopping, organitzat per l'associació de comerciants del barri de Bufalà.

   

  Una trentena de comerciants de moda, complements, alimentació i restauració, entre altres, van oferir els seus millors productes, descomptes i ofertes des de les 12 del migdia fins a les 12 de la nit. A més, també va comptar amb la presència d'entitats com Càrites, l'Associació Segona Oportunitat Animal (ASOA), l'associació de veïns, el club de bàsquet i molts més.

   

  D'altra banda, al carrer Independència es van instal·lar dos escenaris on durant tota la jornada es van realitzar diverses activitats i actuacions per amenitzar l'esdeveniment. Entre els quals van actuar el Club Badalona Fitness, el dj Nico i el grup d'havaneres Blau Mediterrà, que va oferir un concert per clausurar el Bufalà Sumer Shopping També, es va realitzar una desfilada de gossos en adopció a càrrec de l'entitat Suricata.

   

  Des de l'Associació de Comerciants de Bufalà han assegurat que aquesta primera edició ha estat tot un èxit d'afluència de veïns i veïnes del barri, però també d'altres districtes de la ciutat.