La primera a domicili arriba en un context ideal (1-2)

0
    35
    Xavi Garcia

Que el Seagull guanyés lluny de l’Estadi de Badalona era una evidència molt real. Les ‘gavines’ havien lluitat ‘face to face‘ en els seus dos primers desplaçaments i la visita a Saragossa es convertia en un context idíl·lic perquè els primers punts a domicili fossin una realitat. La capitana Alba Gordo ja ens ho va advertir a la prèvia: “Després del desenllaç de la temporada anterior, guanyar al camp del Saragossa és una motivació”. I dit i fet.

El Seagull va imposar el seu anhel, desig i afany contra el rival que les va allunyar del títol de Lliga 2018 – 2019 i del play-off d’ascens. Malgrat que l’equip d’Ana Junyent es va avançar al marcador, la primera victòria fora de casa no va ser un camí gens fàcil.

La pressió de les aragoneses durant els primers 20 minuts del partit va complicar la feina del Seagull, que ja estava preparat per aquesta situació. L’estratègia del conjunt badaloní va funcionar a la perfecció i al minut 27, en una jugada per banda d’Irina, Yosse va transformar el 0 a 1 davant la portera. Just després, ‘les gavines’ van augmentar la diferència en el marcador, amb Irina Uribe novament com a actriu protagonista. La davantera blava es plantar davant de la portera i la va superar amb una sublim vaselina. Una injecció de moral enorme que va minvar les opcions de victòria local.

El rendiment del Zaragoza va afluixar i el conjunt de Junyent va dominar el joc durant la resta de l’enfrontament i amb ocasions molt clares. Al tram final, Spyridonidou va fer el gol de l’honor local, sense generar nervis a les ‘gavines’.
    D’aquesta manera, l’equip badaloní marxa de l’Aragó amb la motivació encara més alta. Amb aquesta victòria, el Seagull escala fins a la cinquena posició – amb 9 punts -, empatades a punts amb el Barça B i l’AEM.

Diumenge a les 12 hores el Nou Estadi rebrà l’Athletic Club B, quart a la classificació amb 10 punts.