La Primera B, a la butxaca: el Seagull s’assegura un ascens històric

0
    28
    Xavi García

El Seagull va retrobar-se amb els tres punts a l’Estadi davant l’Igualada (3-1). Irina i Pilar Garrote van avançar les ‘gavines’ abans del descans i Sara Serna va sentenciar el matx a tres minuts pel final del partit. L’olfacte golejador badaloní va estar repartit i gràcies a aquesta victòria, Badalona serà equip de Primera B el pròxim curs. A partir d’ara es lluitarà per combatre al Zaragoza la primera posició.

Contra l’Igualada, el Seagull va haver de neutralitzar tot el perill i pressió alta del seu rival:
    Fruit d’una incursió per banda, una centrada lateral que l’ha rematada Irina entrant des de segona línia. Abans del descans, la badalonina Pilar Garrote va augmentar la diferència. Tot i que ni molt menys el partit es trobava sentenciat.

A la represa, i en jugada aïllada, l’Igualada va retallar diferència amb un autèntic golàs i encara quedaven 20 minuts

El punt d’inflexió del partit va arribar amb l’entrada de Sara Serna a les files de les ‘gavines’, autora de la sentència.

La victòria del Seagull ha coincidit amb la tornada als terrenys de joc d’Anna Rois. Amb 51 punts, les de Jordi Ferrón són segones a la taula,a tres del Zaragoza. Aquest diumenge, les blaves visiten el camp del Sant Pere, equip que va eliminar les badalonines de la Copa Catalunya.