La primera posició de la Penya a Europa haurà d’esperar (86-78)

  0
  84
  CJB

  El Joventut va caure a la pista del Metropolitans i la primera posició a Eurocup haurà d’esperar. Imatge tova d’una Penya que no va merèixer guanyar (86-78).

  El partit a Boulogne va arrencar sense encert i amb un Joventut massa tou en nombrosos aspectes. Tot i el lideratge de Birgander i Brodziansky en les primeres ofensives (2-4), la Penya va desaparèixer del partit. Parcial 12-0 i un equip verd-i-negre irreconeixible (20-15). Amb les baixes de Tomic, Bassas i Feliz, la Penya no va oferir una bona imatge ni intensitat defensiva.

  Les pèrdues constants van castigar els verd-i-negres (24-17), però el Joventut va reaccionar a cop de triples (26-23), amb una bona actuació de Ribas. Millor encert i sensacions als instants final del primer quart (41-40).

  Pràcticament dos quarts més tard, la Penya va recuperar el lideratge i va començar un intercanvi constant de cistelles, amb Birgander i Vives al capdavant (46-47), però les pèrdues van tornar a ser el gran maldecap que no va permetre mantenir la victòria (65-59).

  Al darrer quart, la Penya no va aparèixer i els francesos van sentenciar (68-59) i millorar el seu màxim avantatge abans de la botzina final.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí