La Processó de Fàtima passeja pels carrers de Llefià

  0
  Procesión Fátima 22-5-2005 --3 006.jpg

  19/05/2014 – La Mare de Déu de Fàtima, acompanyada del sagrat cor de Jesús i Sant Josep va passejar aquest diumenge pels carrers de Llefià a càrrec de la Hermandad del Santísimo Cirsto del Redentor y Nuestra Señora de la Soledad.

  Ahir diumenge, 18 de maig, la Hermandad Santísimo Cristo del Redentor y Nuestra Señora de la Soledad van passejar pels carrers del barri de Llefià la tradicional Processó de la Mare de Déu de Fàtima.

   

  La missa solemne a la parròquia de Sant Antoni de Llefià donava inici a aquesta processó en què la Mare de Déu de Fàtima anava acompanyada del sagrat cor de Jesús i Sant Josep –patró de la Hermandad del Santísimo Cristo del Redentor y Nuestra Señora de la Soledad de Badalona- i de la Banda de Cornetes i Tambors de Mataró, entre altres germanors i entitats culturals de caire religiós d’arreu de Catalunya.

   

  La processó, que va recórrer el carrer de Pérez Galdós, les avingudes Marquès de Sant Mori i Doctor Bassols, el carrer Sant Cebrà i finalment l’avinguda d’Americà, va comptar amb molts fidels que cantaven a la Mare de Déu de Fàtima durant el seu pas pel barri de Llefià.