La promoció d’ascens fa pujada (1-1)

0
    59
    DSC04093.JPG

El Seagull suma un empat agredolç contra l'AEM a Lleida. Amb aquest punt, i sumat a la victòria del Collerense contra el Sant Gabriel a Palma (3-2), deixa el conjunt de Jordi Ferrón fora de la promoció d'ascens a Primera. El pròxim diumenge a l'Estadi, el conjunt balear s'enfrontarà a les 'gavines' en un duel que pot ser decisiu.

Les 'gavines' han sortit molt fortes amb l'objectiu ben clar d'avançar-se ràpidament al marcador. Als deu minuts de joc, en una de les primeres accions de perill, Carla Martínez ha aprofitat un desplaçament en llarg d'Alba Gordo que l'ha deixat sola davant per portera per definir per sota les cames. El gol ha donat ales el Seagull i ha despertat l'AEM que, tot i sortir ben posicionat al camp, s'ha trobat amb un gol en contra només començar.

Les badalonines han seguit amb el seu joc, amb mentalitat de l'empat inicial al marcador per mantenir la intensitat. Amb el seu joc directe intentava buscar la velocitat de les bandes i l'alçada de les seves jugadores per sorprendre l'AEM. El conjunt lleidatà, però, s'ha trobat amb un contratemps quan al minut 21 de joc, Meritxell Solà ha xocat amb Mar Torras del Seagull necessitant assistència.

A la represa, a tots dos conjunts els ha costat tornar a entrar al partit després, però han estat les lleidatanes les que millor han reaccionat. El conjunt de David García ha començat a controlar els minuts finals del primer temps i ha tingut alguna ocasió per empatar el partit, però finalment s'ha arribat al final dels 45 minuts amb avantatge visitant.

Després del pas pels vestidors, l'AEM ha estat qui ha sortit amb més ganes i amb l'objectiu d'empatar el partit. Només tres minuts després de la represa ha arribat l'empat a peus de Lídia García. El gol ha estat un cop molt dur pel Seagull que no s'esperava rebre aquest gol tan matiner. Tot i això, les de Jordi Ferron han tret l'orgull i el caràcter que caracteritza l'equip per buscar el gol de la victòria que les permetès seguir amb les opcions per disputar el play-off. A mesura que els minuts passaven i el gol no arribava, els nervis s'han anat instal·lant tant la banqueta com a les jugadores badalonines.

Els minuts finals, les badalonines els han jugat més amb el cor que amb el cap buscant el miracle que finalment no ha arribat. Repartiment de punts que no beneficia cap equip. El Seaugull perd el liderat a mans del Barça B i cau a la tercera plaça. La nota positiva és que encara depenen d'elles mateixes per fer el play-off.