La Rambla acull el cap de setmana la 1a Fira de l’Automòbil de Badalona

  0
  Rambla.JPG

  29/06/2012 – L'alcalde Albiol ha inaugurat l'esdeveniment, que obrirà tot el cap de setmana; participen 10 concessionaris que exposaran 100 cotxes.

  La Rambla de Badalona acull des d'avui la 1a Fira de l’Automòbil de Badalona. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha inaugurat l’esdeveniment a les 18 hores, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i del gerent de Reactivació Badalona, SA, Antoni Ainoza. La fira estarà oberta al públic entre les 6 i les 8 de la tarda, i el dissabte i el diumenge entre les 10 del matí i les 8 del vespre.

  La 1a Fira de l’Automòbil ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona, a través de la societat municipal Reactivació Badalona SA, i la Federació Empresarial de Badalona. Aquesta activitat s’emmarca dins dels programes d’accions firals sectorials que l’Ajuntament de Badalona impulsa per reactivar l’economia local.

  En aquesta primera edició hi participen 10 concessionaris i s’hi exposaran aproximadament 100 automòbils amb oferta en vehicles nou, Km. 0 i també alguns vehicles d’ocasió. Els visitants trobaran vehicles dels concessionaris de les marques Nissan, Renault, Hyundai, Citroën, Seat, Wolkswagen, Opel, Toyota, Ford i Mercedes. També hi participarà l’empresa municipal Engestur que gestiona els aparcaments públics de la ciutat.

  L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha destacat que “l’organització d’aquesta fira forma part de la política del govern municipal per treballar per a la reactivació de l’economia local”. Segons el batlle, “l’objectiu d’aquesta fira és que els ciutadans tinguin l’oportunitat de veure les diverses marques i models de cotxes d’una manera ràpida i còmoda, a més de suposar una molt bona oportunitat per a l’adquisició de vehicles”. També ha recordat que “Badalona té al polígon de Les Guixeres una de les concentracions més importants de concessionaris d’automòbil, amb influència sobre el Barcelonès Nord i el sud de la comarca del Maresme”.