La rambla de Sant Joan estarà tallada durant quatre mesos

  0
  50

  22/06/2012 – Des del matí del 25 de juny, les obres de construcció del nou dipòsit regulador d'aigües pluvials provocarà que el carrer estigui tallar al trànsit, entre Baldomer Solà i el carrer de la Camèlia, durant quatre mesos

  A partir del proper dilluns 25 de juny al matí, la rambla de Sant Joan quedarà tallada al trànsit durant quatre mesos, entre Baldomer Solà i el carrer de la Camèlia, a causa de les obres que s’estan portant a terme al solar de l’antiga fàbrica de l’Estrella per construir el dipòsit regulador d’aigües pluvials.

   

  A partir de la plaça de l’alcalde Xifré, els vehicles hauran de seguir un itinerari alternatiu pel carrer de Baldomer Solà i continuar pel carrer de Saragossa fins arribar al lateral de l’autopista. Aquest tall de trànsit afectarà també el recorregut de les línies d’autobús B5, B17 i B27.

  Cal destacar que els residents que tenen un aparcament privat en el tram afectat de la Rambla de Sant Joan pel tall de trànsit podran accedir a la seva finca o tindran una reserva d’aparcament en superfície.

  La realització d’aquestes obres també afectarà els carrers de Maragall i de Sant Gonçal, entre el Torrent de la Batllòria i Coll i Pujol. L’accés a aquests dos carrers quedarà restringit únicament als veïns.

  L’Ajuntament de Badalona col·locarà rètols informatius a la Via Augusta, a Sant Ignasi de Loiola i a l’alçada de la rambla de Sant Joan per tal que els conductors dels vehicles puguin veure els itineraris alternatius.

  Recordem que la construcció del dipòsit regulador d’aigües pluvials de la conca de la rambla de Sant Joan-Sant Ignasi de Loiola és un projecte que compta amb pressupost superior als 7 milions d’euros cofinançat en un 80% pel Fons de Cohesió de la Unió Europea 2007-2013.

   

  La construcció del dipòsit de regulació d’aigües pluvials al solar de l’antiga Estrella té com a grans objectius, en la conca rambla de Sant Joan – Torrent de la Batllòria – Sant Ignasi de Loiola, evitar inundacions per aigües pluvials, reduir l’impacte mediambiental dels abocaments del clavegueram al mar en temps de pluja, controlar la xarxa de clavegueram en temps real mitjançant la implantació d’una xarxa de pluviòmetres i limnímetres i disposar d’una planificació adequada, controlar i explotar la xarxa de clavegueram, els col•lectors i els elements reguladors mitjançant sistemes informàtics i tecnologies d’avantguarda.