La ratxa del Prat finalitza a Burgos (87-64)

0
    21

22/01/2017 – L’equip vinculat del Divina Seguros Joventut cau derrotat al Plantío davant el conjunt d’Álex Barrera.

Després d’encadenar tres victòries consecutives que l’havien acostat als llocs de play-off, el CB Prat ha tornat a tastar el gust de la derrota. L’onzena desfeta del curs pels potablaves arribaria al Plantío, pista del San Pablo Inmobiliaria, un dels blocs de la zona alta.

Els burgalesos basarien el seu triomf en el 15/30 en triples aconseguit i en la diferència de rebots capturats (+15). El Prat, encara amb Xabi López-Arostegui de baixa, es recuperaria d’un inici dubitatiu (22-18), tot i acabar tancant el primer quart a vuit punts de diferència (26-18).

Amb Huskic castigant per dins i generant espais perquè Barrera anotés de tres el San Pablo tornaria a càrrega (31-18). Ni la bona direcció de Costa (36-29) permetria al Prat contrarestar la velocitat de creuer exhibida pel Burgos (44-32).

Només sortir dels vestidors arribaria la sentència. Amb un parcial de 11 a 0, el San Pablo marxava definitivament en el marcador (55-32), convertint els darrers deu minuts en un tràmit de contenció (87-64). Després d’un mal partit, toca refer-se i pensar en el següent. El vinculat de la Penya és tretzè a la LEB Or (9/11) amb encara cinc victòries de marge vers el descens.

El paper dels vinculats

Sergi Costa: 10 punts, 5 rebots, 2 assistències, 4 recuperacions i 15 de valoració en 22 minuts.

Óscar Amo: 7 punts, 2 rebots, 1 assistència i 4 de valoració en 18 minuts.

Terrence Bieshaar: 7 punts, 3 rebots i 11 de valoració en 20 minuts.