La Rotllana obre el seu programa d’activitats per a aquest estiu

  0
  IMG_6547.JPG

  03/06/2015 – L’Associació la Rotllana torna a engegar aquest estiu un ampli programa d’activitats per a infants i adolescents de totes les edats. 

  L’Associació la Rotllana torna a engegar aquest estiu un ampli programa d’activitats per a infants i adolescents de totes les edats. Per a aquells que vulguin passar bones estones a prop de casa, l’entitat ofereix el clàssic casal per a nens de 4 a 11-12 anys a l’Esplai Chiribiripum, que tindrà lloc de finals de juny a mitjans de setembre; un campus esportiu de 5 a 12 anys, a l’Escola Feliu i Vegués, de finals de juny a finals de juliol, i el Casal d’Adolescents, per a alumnes de 1r i 2n d’ESO, també de finals de juny a finals de juliol. A més, la Rotllana tornarà a posar en marxa l’Estiu a la Plaça, una iniciativa de lleure al carrer, concretament a l’Escorxador de La Salut, amb activitats de tota mena i oberts a tot el públic, que va ser premiat enguany com un dels millors projectes de lleure a l’aire lliure de Catalunya.

   

  D’altra banda, l’entitat també ofereix l’opció de realitzar voluntariats, d’un i dos mesos a qualsevol part del món, i intercanvis juvenils a Kènia i Macedònia, Itàlia i Portugal. Tota la informació a www.rotllana.cat