La Rotllana sortirà pels carrers de La Salut

  0
  36
  La Rotllana 1.jpg

  09/05/2014 – La cita serà el proper dissabte 24 de maig en què realitzaran diverses activitats esportives i culturals a tres punts del barri de La Salut amb l'objectiu de motivar la participació i els objectius als joves. 

  Per al proper dissabte 24 de maig, l’associació La Rotllana prepara una jornada cultural, esportiva i social en què consistirà en la realització de diverses activitats a tres indrets diferents del barri de La Salut: el Passeig de La Salut, el Centre Cultural l’Escorxador i el turó d’en Caritg, sota el lema 'La Rotllana surt al carrer'.

   

  Al passeig de La Salut, la secció infantil i jove de l’associació organitzaran un seguit de tallers infantils, xocolatada i una exposició fotogràfica sota el lema ‘Identitats Compartides’, a més d’un punt d’informació sobre La Rotllana. Per altra banda, els joves d’animació i secció esportiva realitzaran a l’Escorxador activitats com una gimcana, torneig de futbol i ping pong, dance show i una exposició de korfbal, entre altres. I finalment, al turó d’en Caritg, la secció internacional ha realitzat l’activitat ‘Los Juegos del Hambre’ que consistirà en un treball en equip que hauran de superar petites proves per motivar la participació i la coordinació entre el jovent. L’activitat serà gratuïta i cal realitzar inscripció prèvia a través de l’enllaç https://ves.cat/kGkV, ja que es formaran un màxim de 25 equips.

   

  Totes les activitats es realitzaran el 24 de maig de 10 a 15 hores amb l’objectiu de donar visibilitat, terreny i descobrir quina oportunitat tenen al barri. La Rotllana és una associació sense ànim de lucre des de 1989 amb la missió de millorar la qualitat de vida de la comunitat a través de projectes als barris amb l’educació no formal com a àmbit d’actuació. A més, els seus voluntaris treballen per prevenir situacions d’exclusió social i oferir oportunitats a infants i joves.